Regulament forum

Regulamentul forumului / Forum rules
Locked
User avatar
LookBehindYou
Administrators
Administrators
Posts: 64
Joined: 25 Apr 2020 16:57

-> KILLERS.RO isi rezerva dreptul de a modifica periodic aceste reguli, prin urmare va rugam sa le consultati regulat , intrucat continuarea utilizarii forumului va insemna acceptarea tuturor modificarilor.
-> Este interzisa vulgaritatea, reclamele la servere de CS, forumuri de orice tip si siteuri cu continut obscen atat in posturile membrilor cat si la nume sau semnatura.
-> Nu se accepta Spam , se sactioneaza cu ban permanent .
-> Postati subiecte conform categoriei, subiectele postate la categorii necorespunzatoare vor fi mutate la cosul de gunoi sau sterse.
-> Nu faceti dublu post cand exista posibilitatea editarii mesajului existent.
-> DUBLU POST = WARN ; Posturi mai multe decat prevede un topic intr-o zi (exemplu Fun area) = WARN ; 5 WARN = BAN

-> Nu creati subiecte noi fara motiv sau daca exista deja unul care trateaza aceeasi problema.
-> Nu abuzati de off topic!
-> Membrii acestei comunitati si in special cei cu functii sunt obligati sa raporteze orice eroare sau bug intalnit pe Forum!
-> Managerii Serverelor sunt obligati implicit sa respecte acest regulament si nu li se permite abaterea de la el in niciun fel la crearea propriilor regulamente!
-> Killers.Ro este o comunitate de gaming cu serviciile aferente non-profit. Orice resursa financiara este considerata donatie.
-> Administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a sterge, modifica, muta sau inchide orice subiect din orice motiv.
-> Nu raspundem pentru continutul mesajelor sau materialele postate sau puse la dispozitie de catre utilizatorii acestui Site/Forum. Fiecare isi asuma raspunderea pentru ceea ce posteaza. In cazul unei sesizari fondate vom actiona imediat in vederea solutionarii problemei si vom recurge la excluderea permanenta a vinovatilor!
CONNECT JETPACK.KILLERS.RO
Image
Locked